14 March 2018

Gombak Strongestman 2018

Baru selang seminggu balik daripada Strongestman Challenge Tuaran, Sabah, encik suami join game lagi. 

10 Mac - Gombak Strongestman 2018 kalini berlangsung di Dataran SMK Sungai Pusu bersempena event bersama Yang Berhormat. 

Biasalahhh... timing macam ni. Faham kannnn. hehehe. Jadi kita sebagai rakyat, sambut & terima dengan tangan terbukaaaa. Jangan banyak cakap. hahaha


Alhamdulillah, dalam game kalini encik suami dapat top 10. Nombor 8 out of 23 contestans. Game di Gombak ni puas hati laaa dapat tengok banyak improvement dalam prestasi encik suami especially timing untuk routine 'farmer walk', kalau nak compare game di Sabah haritu, timing di Gombak ni memang jauh bezaaa. Maybe sebab Ayu ada support sama. Kat Sabah haritu kan Ayu tak dapat join pergi. kikiki.

Congratz, my love! Insyaallah, next game kita target top 5 pulak. Just focus & keep training. Create stronger version of you! I'll always support you~
Next game, 24 & 25 Mac - Nelayan Strongman Challenge di Kuala Selangor. Haaaa, siapa takda apa-apa aktiviti jom ramai-ramai lepak di Kompleks LKIM, Kuala Selangor. Boleh jumpa kat sana!

Nah, korang layan laaa sedutan routines game di Gombak baru-baru ni.

1 comment:

  1. wow top 10 memang power lah husband kak ayu! Keep it up :D

    ReplyDelete