01 February 2018

Free trip ke Seoul/Phuket/Langkawi dengan Traveloka 'Fly & Win' Challenge!!! Rugi weh kalau tak try

Ayu suka betul join contest yang hadiah dia meleleh leleh macam ni tau. hehehe. Mana tau kan kot memang dah tertulis rezeki.

Hadiah-hadiah yang menanti:

Grand Prize Winner
6 hari 5 malam ke Seoul untuk 2 orang 
(Flight and accommodations only) 

1st Runner Up 
 5 hari 4 malam ke Phuket untuk 2 orang 
(Flight and accommodations only)

2nd Runner Up 
4 hari 3 malam ke Langkawi untuk 2 orang 
(Flight and accommodations only)

Hadiah orang bertuah Facebook Sharing
2 orang pemenang bertuah akan dapat RM1000 Traveloka vouchers 

Contest ni terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang berumur 18 tahun dan ke atas. kalau bawah umur boleh jugak join tapi kena dapatkan kebenaran daripada mak ayah tau. Dan syarat paling penting mesti ada account Facebook yang sah.  Ada lagi beberapa syarat lain yang korang kena baca & faham. Jangan malas baca t&c contest tau! Ayu babap kang!

Macamana nak join main game ni? senang je.

1) Klik link ni: CNY 2018 Contest

2) Nanti keluar gambar seperti dibawah ni dan klik “Login wint Facebook” tu untuk connect pada FB uols 


3) Bila dah berjaya connect dengan Facebook, nanti akan muncul seperti gambar di bawah ini. klik part “Term and Conditions”. Baca dan fahami supaya penyertaan uols tak sia-sia kena reject.

4) Lepastu, uols boleh klik “Instruction” untuk baca secara ringkas cara untuk main mini game daripada Traveloka ni.


5) Kalau dah faham, klik “Start Game”.


Mula mula Ayu main adoiii! Susah gila nak control kapal terbang tu. Nak elak halangan halangan. Nak maintainkan level kapal terbang. Tak boleh tinggi sangat, tak boleh rendah sangat. Nak kutip angpau untuk extra point lagi. Tapi lepas tigapatkali try, haaaa. Berbunga bunga. Rasa macam ada chance nak menang ni. hehehe. Setakat ni point paling tinggi ayu dapat 236. Ada banyak masa lagi nak try. 


Uols boleh main seberapa banyak kali game ni. Tapi maximum 5 kali sehari je boleh submit score. Rasa rasa dapat point paling tinggi, baru submit. Syarat nak submit score pulak kena share dulu. Kalau tak, button submit score tu tak boleh klik. 

Jangan lupa tau. Tempoh contest 
22 / 1 / 2018 (12 malam) – 28 / 2 / 2018 (11.59pm)

Lagi best kalau like, follow & see first Official FbPage Traveloka. Senang nak tengok apa apa update lepas ni. Harap harap ada rezki Ayu! hehehe

1 comment: