01 February 2018

FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner


Lady in Red Planner nak bagi air freshener De'Xandra dekat 5 orang bertuah. Produk baru De'xandra ni. Ayu belum ada lagi. hehehe. Manatau ada rezeki kat sini. Sebab dah jatuh cinta dengan Zahra De'xandra. Bau bunga Jasmine tu fuhhhh. Even dudu rumah pun Ayu pakai.

Soalan:
 Apa yang anda suka baca dalam blog seseorang?


Jawapan:
Bila blogwalking, mana tajuk yang terpampang berkenaan travel Ayu akan baca dulu. Lagi best kalau dalam posting travel tu, blogger tulis review pasal makanan kat tempat yang diorang pergi. 

Selain tu, cerita pasal anak anak pun Ayu suka baca. Almaklum, bila dah jadi mak orang ni. Suka baca kisah parenting orang lain. Banyak gila input input Ayu dapat & apply kat anak sendiri contohnya macam blog yuyu zulaikha, namee roslan, cik epal... Ni antara blog lejen yang Ayu follow sejak tahun 2010 lagi sampai la sekarang. 

8 comments:

  1. Thanks for your support Ayu 💕
    LZ really appreciate it.
    Good luck!

    ReplyDelete
  2. singgah dan follow dari segmen yang sama.. https://misseffah-ara.blogspot.my/2018/02/february-giveaway-by-lady-in-red-planner.html
    ....good luck..do follow me back..

    ReplyDelete
  3. Ika datang singgah sini :)
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/02/february-giveaway-by-lady-in-red-planner.html

    ReplyDelete
  4. Kami join jugak :)
    https://herlittlehome.blogspot.my/2018/02/february-giveaway-by-lady-in-red-planner.html

    ReplyDelete
  5. good luck... Shawal singgah + follow sini ^^

    jemput join GA shawal jugak.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2018/01/MengintaiAkuDiNeraka.html

    ReplyDelete