01 February 2018

Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com ... So far, hadiah yang di-offer sangat puas hati. Selain spesis jarang ditemui, diorang tawarkan hadiah meleleh untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la kalau tak join kanss.

Kalau nak join giveaway, uols klik je gambar kat bawah ni ya!

Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:

Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini]  Serius best follow diorang sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. Follow rerapatt okke!

8 comments:

  1. Semoga berjaya juga dlm Contest Giveaway ni...Good Luck!...

    ReplyDelete
  2. Chayyokkk akakk
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  3. Ello si cantik nuur hidayu, no giliran awak >> 01. Nanti 29hb ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. hiii singgah sini dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://caramelmacchiyato.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  6. gud luck
    singgah dr segmen yang sama

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  7. gud luck sis hidayah.. kak shaz singgah dari GA yg samaa..

    http://byshaz.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete