07 January 2018

Resume cantik RM10 je

Image may contain: 1 person

Stylo tak resume ni? hehehe
Ayu design sendiri untuk husband ni. Husband request buatkan resume dia. Lepas buat resume dia, eh eh ramai pulak kawan kawan dia tempah suruh Ayu designkan jugak resume diorang. Apesal semua nak buat resume ni? Nak tukar tempat kerja berjemaah ke? hahaha

Ada ke yang berminat nak tempah resume ala ala macam ni?
Kalau ada yang nak buat, emel je resume lama atau details yang nak letak dalam resume ke 
nuur6890@gmail.com

atau boleh terus whatsapp Ayu
011 320 88344

Proses buat resume:

1. Resume yang dah siap draft Ayu akan emelkan dalam bentuk jpeg (bergambar) kepada tuan empunya untuk check details. Kalau ada yang kena edit, nak tukar color atau design, just reply emel yang sama berserta butiran.

2. Draft kedua Ayu akan emel untuk last check. Bila dah puas hati & finalized, baru uols transfer upah pada Ayu. Sebab skill Ayu ni belum diiktiraf, Ayu caj RM10 je untuk design resume. Murah je kan. hehehe

3. Lepas payment diterima, Ayu akan emel the real resume dalam bentuk pdf.

Segala maklumat kekal p&c.
Jangan risau ok?

No comments:

Post a Comment