07 January 2018

Birthday Giveaway by Mamapipie


Tarikh tamat giveaway:  25 January pukul 9.10 malam
hadiah utama buku/majalah/novel/Al-Quran berharga RM50 terbitan Karangkraf.

Selamat Hari Lahir Mamapipie!

Ayu sekarang memang tengah study bab bento untuk anak. Sebab tak lama lagi Fateh nak masuk playschool. Ayu rasa insecure sikit bab makan ni. So Ayu decide nak prepare bekal makanan daripada rumah. Sebab risau Fateh food picky kat school nanti. Atleast, Ayu tau apa yang Fateh suka makan. 

Cari punya cari, blog mamapipie listed dalam google seacrh Ayu. Entri yang paling buat Ayu ingat mamapipie dan antara entri yang Ayu suka

Moga ada rezeki Ayu dapat hadiah utama. hehehe Amiiin.

6 comments:

  1. singgah dari GA yang sama & follow sini. Good luck ye sis ayu :)

    ReplyDelete
  2. Good luck ayu. Terima kasih kerana sudi support GA mama

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah Ada antara post mama.yg bermanfaat buat ayu. Mama pun sekarang buat bekal juga utk syafi

    ReplyDelete
  4. singgah dari giveaway yang sama :D goodluck awak. hihi. http://zaza96.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  5. goodluck tau. segment dah ditutup so tunggu pemenang je skrg. ray singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete