17 December 2017

Khas untuk kaki online shoping - Lepas shoping dapat duit balik!

Shoping tapi tak pernah dapat cash back? RUGI!!!!
Takpa. Takpa. Belum lagi jauh ketinggalan. kat LAZADA belum habis sale lagi tu.

Setakat ni Ayu tak jumpa lagi laman web lain yang bagi cashback sampai 50% macam ShopBack. Terus boleh cashout masuk akaun bank kita weh! So buat si kaki online shoping, masa shoping seronok laaa tekan tekan semua masuk cart kannn. Lepas buat payment, rasa sendu kejap. sebab tengok dalam baki akaun dah kureng. Tapi dengan ShopBack kita boleh senyum balik sebab dalam 2 hari boleh check akaun. Dapat cashback!

Hahaha... Minta maaf la kepada semua yang tengah tahan nafsu nak shoping tu. Tapi seriously dengan ShopBack  lepasni husband uols takkan marah dah. Entah entah dia yang kemaruk nak bukak LAZADA.

Bukan LAZADA ja. ZALORA, AGODA, EXPEDIA... eh. Banyak lagi la online shoping page yang uols boleh dapat duit balik. Ha, hujung tahun ni ada plan nak pegi holiday? Sila la book flight, hotel dan sebagainya daripada ShopBack untuk menikmati cashback!

Senang ja cara dia. Hujung jari ja. Online kan. hehehe. Meh Ayu tunjuk cara cara dia.  Lagi best bila uols sign up dengan special link ni. Boleh dapat RM10 bonus! RM5 terus dapat  serta merta + RM5 bila buat belian pertama. Ya Allahhh, banyaknya boleh jimat dengan  ShopBack!


Ok mula mula klik special link ni

Terus sign up guna email/facebook uols k.


Tengok ni. New customer dapat 11% cashback kalau buat belian dalam kategori fashion. Apa lagiii, jom shoping dress & baju anak! hahaha. % cashback bergantung pada promosi tau. Kadang tu sampai 50% cashback kita boleh dapat. Rajin rajin check tau.


Pastikan uols masuk LAZADA melalui ShopBack tau. Kalau tak, ShopBack tak dapat detect uols shoping. Dari ShopBack tunggu je habis loading sampai uols dibawa ke tempat yang nak dituju.


Simple je kan?
Lepas ni boleh shoping kaw kaw! Jangan lupa tau. Sign up guna special link ni
untuk dapat penjimatan berganda. Pastikan jugak setiap kali nak masuk LAZADA, masuk melalui ShopBack tau. Kalau tak, ShopBack tak dapat detect uols shoping. Dari ShopBack tunggu je habis loading sampai uols dibawa ke tempat yang nak dituju.

Duit keluar, pastikan duit masuk balik ok? Jadi pengguna & pembeli yang bijak. Kena rajin sikit je kalau nak untung. hehehe

Peace!

4 comments:

  1. Terimakasih atas perkongsian ni, akak tak pernah tau pasal cashback ni. rupa nya ada cara nak jimat berbelanja ya, baru tau ni hihi

    12 Tip Untuk Memulakan Bisnes Online 2018

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama kak su. hehehe
      Takpe. Belum terlambat lagi. So lepas ni nak shoping online, masuk via shopback tau! ;)

      Delete
  2. Salam kenal.. tq singgah dan komen di blog Qekra ;)

    ReplyDelete